Orhan Öztürk İlçe Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti

Farklı dönemlerde vali, vali yardımcılığı, kaymakamlık, belediye başkanlığı ve halen merkez valisi olan Orhan Öztürk İskilip ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.


Orhan Öztürk İlçe Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti

Vali Orhan Öztürk'ün tecrübelerini aktardığı ziyarette İlçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu'dan  eğitim öğretim hakkında bilgiler aldı.

ÖZTÜRK 2017 TEOG SINAVLARIYLA İLGİLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

2017 Teog sınavı ve üniversite sınavı sonuçları görüşüldü. İskilip'te yapılanlar ve yapılması planlananlar hakkında bilgi verilen ziyaretten dolayı vali Orhan Öztürk'e minnettarlığını ifade eden Atcıoğlu  ilçede başarının artması için gayret ettiklerini, şuan 23 öğrencinin Avrupa birliği projesi kapsamında  Almanya'da olduklarını, nisan ayı içerisinde bir grup öğrencinin daha yurt dışına gideceğini, tübitak projelerinden dört proje birden Ankara'da sergilendiğini, iki öğrencinin aldığı il birincilikleri için umre ziyareti ile ödüllendirildiğini ve ilçemize üç tane yeni okul kazandıracak inşaatlarının sürdüğünü tarihi redif kışlasının onarımının başladığını belirtti.

Atçıoğlu görüşmede Akademik başarının artması için çalışılırken ana okulu ve ana sınıflarından başlayarak değerler eğitiminin de verildiği dile getirdi. İskilip'in zorunlu hizmet kapsamına alınması ile öğretmen sayısında da artış yaşandığı belirtilen ziyarette, öğrendiği başarılı çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirten vali Orhan Öztürk ilçemizde eğitim öğretim alanında daha güzel işlerin yapılabileceği uyarısı yanında öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetleri de birlikte almaları gerektiğini, sportif alanda edinilen il derecelerinin güzel olduğunu bu nedenle yapılan gayret ve çalışmalar için başarılar diledi.

Yaptığı ziyaretle onurlandıklarını, kendilerini çok memnun ettiklerini dile getiren İskilip ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu,  Vali Orhan Öztürk'e çok teşekkür etti.