Erol Taşkan'a Hakimiyet gazetesinde iki görev birden

Erol Taşkan Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü olarak görevlendirildi.


Erol Taşkan'a Hakimiyet gazetesinde iki görev birden

Erol Taşkan Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü olarak görevlendirildi.

Uzun süre gazetenin Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Şevket Erzen, gazetenin imtiyaz sahibi olarak görevine devam ederken, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer'de emeklilikle birlikte Hakimiyet'e veda etti.

Gazetenin muhabirlerinden Erol Taşkan, Yönetim Kurulu kararıyla Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü olarak yeni görevine başladı.

‘SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDE OLACAĞIZ’

Erol Taşkan yeni görevleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Bir ferdi olmaktan onur duyduğum Hakimiyet Gazetesi'nde, Yönetim Kurulumuzun takdiriyle Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev almış bulunuyorum.

Gazetemizde gerçekleştirilen yeni görevlendirmede, bana bu görevleri layık gören kıymetli yönetimimize, güvenleri için teşekkür ederim.

Yayın hayatına başladığı günden bugüne, toplumun sesi olmaya başaran gazetemiz, bundan böyle de toplumun gür sesi olmaya devam edecektir. Bizim için okul olan Hakimiyet'te edindiğimiz mesleki tecrübelerimiz ve tüm çabamız, Hakimiyet'in daha ilerilere taşınması için, Hakimiyet ailesinin emrine amade olmaya devam edecek.

Böylesi kıymetli ve sorumluluğu büyük bir görevi başarıyla sürdürmek birinci vazifemiz olurken, bu vakte kadar Genel Yayın Yönetmenliği görevini icra eden değerli ağabeyim Şevket Erzen’e, yıllardır Yazı İşleri Müdürümüz olarak başarıyla görev yapan kıymetli kardeşim Mustafa Demirer ve değerli eşi eski Haber Yönetmenimiz Gülesin Ağbal Demirer'e ve Hakimiyet'e emeği geçen herkese gönül dolusu teşekkürler ediyorum.

En kıymetli teşekkürüm, hiç şüphe yok ki, bizi bugünlere taşıyan değerli okuyucularımıza olacaktır.

Bayrak değişimi olarak kabul ettiğimiz bu görevin sorumluluğunun farkında olarak, tüm mesai arkadaşlarımla birlikte, Çorum'un ve Çorumlu'nun sesi olmaya devam edeceğiz." dedi