MHP Genel Sekreter Yardımcısı Vahapoğlu'ndan Tosya yolu açıklaması

Temeli MHP'nin ortak olduğu 57. hükümet döneminde 18 yıl önce atılan ve bir türlü bitirilmeyen Tosya yoluyla ilgili MHP Genel Sekreter yardımcısı hemşerimiz Hidayet Vahapoğlu açıklamada bulundu.


MHP Genel Sekreter Yardımcısı Vahapoğlu'ndan Tosya yolu açıklaması

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu temeli MHP hükümeti döneminde atılan İskilip - Tosya yolunun 18 yıldır bitirilmemiş olmasını eleştirdi. Vahapoğlu yaptığı açıklamada plan bütçe komisyonundaki MHP'li milletvekilleriyle görüştüğünü İstanbul bağlantılı İskilip - Tosya yoluna 2018 yılında ödenek ayrılması için destek vereceklerini söyledi.

  Tosya yolunu Devlet Bahçeli'ye götürecek!    

18 yıldır bitirilmeyen İstanbul bağlantılı İskilip - Tosya yolu temelinin MHP'nin ortağı olduğu 57.hükümet zamanında atıldığını ifade eden Vahapoğlu 18 yılda sadece 10 km'sinin yapılmış olmasının kabul edilebilir olmadığını söyledi. Vahapoğlu plan bütçe komisyonunda bulunan MHP'li milletvekillerinin konuyu takip ettiklerini ve bu çerçevede ulaştırma bakanı ile görüşüldüğü ifade etti. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Dr.Hidayet Vahapoğlu konuyu bizzat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ileteceğinide sözlerine ekledi. Vahapoğlu Çorum ve ilçelerinde kamu yatırımlarının eşit olarak değerlendirilmesi konusunda hassasiyetlerinin devam edeceğini bir başka ilçeye haksızlık yapılması durumunda da aynı gayreti göstereceklerini vurguladı.

 İskilip MYO için YÖK'ten 3 milyon ödenek çıktı   

İskilip Belediyesinin öncülüğünde İskilipli iş adamlarının yardımlarıyla kaba insatı bitmiş olanyeni meslek yüksek okulu binası Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne teslim edilmişti. Bundan sonraki ince işçiliği ise üniversite tarafından yapılacaktı. Alınan bilgilere göre Hitit Üniversitesi İskilip için YÖK'ten 6 milyon TL ödenek istendi. Fakat 2018 için ödeneğin ayrılmadığı öğrenildi. Konuyla bizzat ilgilendiğini ifade eden MHP Genel Sekreteri Hidayet Vahapoğlu YÖK Başkanı ile görüşülerek 2018 için 3 milyon ödeneğin sağlandığını açıkladı.