Bayat yüksekokul için tanıtım çalışması başlattı

Bayat yeni açılacak olan meslek yüksekokulunun tanıtımı için kampanya başlattı. Kaymakamlık ve Belediye'nin birlikte yürüttüğü tanıtım çalışması ilgi görüyor. Bayat belediyesi ilk tercihine Bayat yazan yazan öğrencilere burs verecek.


Bayat yüksekokul için tanıtım çalışması başlattı

Bayat Meslek Yüksekokuluna kavuşması için Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Milli Eğitim Müdürü Eren Davul, Lise Müdürleri ve öğretmenler elbirliği ile açılan stantlarda öğrenci ve velilere bilgi veriyorlar.

Bayat’ta açılacak olan Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokuluna bağlı Bayat Yerleşkesinde açılacak olan Spor Yönetimi ve İç Mimarlık Tasarım bölümleri ait aydınlatma ve bilgi çalışmaları hızla devam ediyor.

Bayat Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisinin almış olduğu karara göre, Bayat ilçesinde açılacak olan Spor Yönetimi ve İç Mimarlık Tasarım bölümlerini 1-2-3 üncü sıra tercihlerinde yapan ve kayıt olan öğrencilere her ay Bayat Belediyesince burs verilecek.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokuluna bağlı Bayat Yerleşkesinde Spor Yönetimi ve İç Mimarlık Tasarım bölümünü tercih edecek öğrencilere, Bayat Belediyesince verilecek bursun öğrenci ve velilere bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ünlü, üniversitenin ilçede gerçekleştireceği eğitim yatırımlarına her türlü alt ve üst yapı desteği vereceklerini açıkladı.

Ünlü, “Bayat’ın otel, misafirhane, konferans salonu, parklar, spor kompleksleriyle, sosyal donatı alanları olarak hizmete hazır durumdayız. Bayat Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisinin almış olduğu karara göre, Bayat ilçesinde açılacak olan Spor Yönetimi ve İç Mimarlık Tasarım bölümlerini 1-2-3 üncü sıra tercihlerinde yapan ve kayıt olan öğrencilerimize her ay Bayat Belediyesince burs vereceğiz. Bu hizmet ve yatırımın ilçemiz için son derece hayati öneme sahip olduğunu biliyoruz. Çok emek verdik ve bir ilki daha Bayat’ımıza kazandırdık. Halkımıza hayırlı olsun ” dedi.