Ülkü ocakları başkanı "Kepazelik"

İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni sırasında rüzgardan yırtılan Atatürk posterli bez afişin kaldırılmamasıyla ilgili Ülkü Ocakları Başkanı sert tepki gösterdi.


Ülkü ocakları başkanı

İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Atıf Boncuk tarafından sosyal medyaya taşınan yırtık Atatürk posteri gündeme oturdu. konu haber olarak ulusal haber sitelerine ve Çorum yerel basınına taşındı. Ülkü Ocağı Başkanı Atıf Boncuk sosyla medya hesabından yaptığı açıklamada " 19 Mayıs'ta Atatürk'ü anıyorsanız adam gibi anacaksınız. Böyle kepazelik olmaz. Yırtık Atatürk posteri ile Atatürk anılmaz. Rüzgardan dolayı yırtıldığı söyleniyor o zaman hassasiyet gösterip yırtık posteri hemen indirmeliyizdiniz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanının posteride yırtılsa aynı tepkiyi gösteririm

İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Atıf Boncuk yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanının yırtık posteride olsa aynı tepkiyi gösteririm. Kasıt aramıyorum ama önemzemezlik olduğu ortadadır diye konuştu.

Tören devam ederken rüzgardan yırtıldı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni devam ettiği sırada rüzgardan yırtılan bez üzerine uygulanmış Atatürk posteriyle ilgili haber hem ulusal hemde yerel haber sitelerinde yer aldı.