Çorum teşkilatları Arena'ya damga vurdu

AK Parti Çorum Teşkilatı, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu´nda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması kampanya tanıtım toplantısına katılmak üzere Ankara´ya gitti. Programa Çorum teşkilatları adeta damga vurdu.


Çorum teşkilatları Arena'ya damga vurdu

25 Şubat Cumartesi günü Ankara´da gerçekleşen, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması kampanya tanıtım toplantısına katılmak üzere Çorum’dan 27 otobüs,  12 minibüs ve 21 taksiden oluşan toplam 60 araçla 2000 civarında Ak nefer Ankara’ya gitti.

Referandum çalışmalarının startının verildiği programa Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ,  Çorum Milletvekilleri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, il SKM Başkanı Eyüp Arslan, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, tüm il ve ilçe yönetim kurulları ile mahalle teşkilatları katıldı.

  GÖNÜLDEN, KALPTEN 'EVET'  DİYORUZ    

Çorum Teşkilatlarının uyumu birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin bir meyvesini daha gösterdi. Cuma gecesi saat 02.00 da 60 araç ile Çorum’dan tüm il ve ilçe teşkilatlarıyla Ankara da yapılacak toplantıya hareket ettiler. Sabah saatlerinden itibaren Ankara Arena'yı dolduran Çorum teşkilatının heyecanı ve coşkusu Arena Salonuna yansıdı. Başbakan Yıldırım’ın; “Biz dilden değil, gönülden, kalpten 'Evet' istiyoruz “  şeklindeki sözlerine cevaben Çorum teşkilatlarının hazırladığı ÇORUMLU KADINLAR EVET DİYOR”, “İstikrar İçin Veriyorum Oyumu, Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Çorum’u KARARIMIZ EVET” pankartları ile Çorum’un kararının evet olduğunu tüm Türkiye’ye duyurdu.

  ÇORUM DAMGA VURDU    

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ partililere, “Çorum teşkilatları salonu coşturarak Arena’ya damga vurdu. İnanıyorum ki bizler Çorum teşkilatları olarak 16 Nisan’da başarıya imza atacağız. İnşallah bu tanıtım toplantısının heyecanıyla bizlerde Çorum’da 4 Mart 2017 Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın katılımıyla İl Danışma meclisini gerçekleştirerek referandum çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Karadağ, Çorum Teşkilatı olarak Çorum’u bir baştan bir başa dolaşacağız, Çorum’u bütün renkleriyle her zaman bir bütün olarak kabul ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Kapı kapı dolaşacağız. Kalbimizle milletin karşısına çıkacağız. Milletimizle gönül diliyle konuşacağız. Ayrıştırmayacak birleştireceğiz." 

Çorum olarak inşallah bütün seçimlerde aldığımız oylardan çok daha fazla oy alarak bu referandumu taçlandıracağız, biz teşkilat olarak buna inancımız tamdır. Çorum’a daha fazla hizmet etmenin bilinci içinde bir teşkilat olarak milletimizin huzur ve refahına katkı sağlamak ve milletimizin geleceği için son derece önemli olan referandum sürecinden başarıyla çıkacağız. Partimizin kuruluşundan bugüne her zaman Hak için Halka hizmet etme bilinci ile çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

16 Nisan günü sandığa siyasi kimliğimizle değil, millî hassasiyetimizle, birliğimizle, kardeşliğimizle gideceğiz. Ecdadımızın kanıyla yoğrulmuş bu toprakları bir avuç çapulcunun hevesi ve nefsi duygularına milletimizi ezdirmemek için, terörü sonlandırmak için, Türkiye’yi güçlendirmek için, çocuklarımıza aydınlık bir gelecek hediye etmek için, daha yaşanabilir bir Türkiye için, 15 Temmuzlar yaşanmaması için Teşkilatlarımız ve halkımıza olan inancımızla evet diyoruz.