Emeklilere Yapılacak TOKİ Konutlarında Son Aşama

Çorum'da emekliler için yapılacak TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi. Emeklilerin bir an önce konutlarına kavuşması için hazırlıklar son hızla devam ediyor.


Emeklilere Yapılacak TOKİ Konutlarında Son Aşama

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca'yı ziyaret etti.

Ceylan ve Karadağ, Çorum merkez ve ilçelerde yapılan veya yapılması planlanan TOKİ konutları konusunda TOKİ Finansman Daire Başkanı Karaca ile bilgi alışverişinde bulunurken, emekliler için yapılması planlanan konutlar için de gelinen aşama değerlendirildi.

Bugüne kadar TOKİ konutu yapılamamış ilçeler için çalışmaların devam ettiğini, Ortaköy ve Mecitözü İlçelerinin de TOKİ konutlarına kavuşacağını anlatan Milletvekili Ceylan, Çorum merkezde de emeklileri en kısa zamanda konutlarına kavuşturmak için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Ceylan ve Karadağ, Çorum'a olan yakın ilgisi ve desteği nedeniyle de Karaca'ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.