Ak Parti İskilip teşkilatı tüm köyleri ziyaret etti

Ak parti İskilip ilçe teşkilatı referandum çalışması kapsamında İskilip’in bütün köylerini İl Genel Meclis üyeleri Yusuf Kaya ve Üzeyir Esenkaya ile beraber tek tek ziyaret etti.


Ak Parti İskilip teşkilatı tüm köyleri ziyaret etti

Köy ziyaretlerine ağır hava koşullarına rağmen aralıksız devam eden ilçe teşkilatı “durmak yok yola devam “sözüyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Yaptığı ziyaretlerde yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren başkan Lek” 64 köy ve köylerimize bağlı 109 mahalleye hakkaniyet çerçevesinde gerekli hizmetlerin en kısa zamanda götürülmesi için planlı ve programlı çalıştıklarını belirterek köy merkezlerindeki hizmetler akabinde mahallelerimizdeki eksikliklerin en kısa zamanda giderileceğini ifade etti.

Ayrıca ziyarette konuşan Başkan Lek, gittiği köylerde halk oylamasının bir dönüşüm ve ilerleme yolu olduğunu ifade ederek, cumhurbaşkanlığı hükûmet sistemi ile ilgili bilgi verdi. Lek, "Yıllarca ülkemizin ayağına pranga olmuş bir sistem var. Mevcut sistem de halk, meclisi; meclis, hükümeti oluşturuyor. Cumhurbaşkanlığı hükûmet sisteminde ise halk direk olarak cumhurbaşkanını, hükümetini ve meclisi seçiyor. Şu anki sistem Türkiye’nin gelişimindeki en büyük engeldir. Birçok kez bakanlara, Başbakana, Cumhurbaşkanına çelme takmış ve takmaya çalışan şer güçlere vesayet odaklarına oligarsik bürokrasiye baskı gruplarına velhasıl milletin egemenlik yolunda milletin iradesi isteği ve talebi dışında öne sürülen tüm kayıt ve şartlara inşallah halkımız en büyük çelmeyi takacaktır” diyerek halk oylaması sürecinde destek istedi.

Daha sonrasında Halk oylaması hazırlıkları sürecine tüm teşkilatlarla birlikte hızlı başladıklarını belirten Lek, “Ülkemizin geleceği açısından önemli olan bu süreçte en büyük güç kaynağımız yine halkımız olacaktır. Daha güçlü bir Türkiye hedefimizle çıktığımız bu yolda önemli bir eşiğe geldik. İnşallah halk oylaması sürecine kadar durmadan yeni anayasa ve sistem değişikliği fikrimizi anlatacağız. Halkımız her zaman olduğu gibi en doğru kararı verecektir” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

İl Genel Meclis üyesi Yusuf Kaya ise ilce teşkilatımız ve İlce başkanımızla yaptığımız istişareler sonucu daha planlı ve programlı çalışma yapmaya başladıklarını koy ziyaretleri ile sorunları İlce Başkanımızla beraber yerinde tespit ettiklerini ve il özel idaresi kaynakları ile yine ilce başkanımızla belirlediğimiz plan ve program çerçevesinde bütün eksiklikleri sırası ile zaman içerisinde gidereceklerini ifade etti.

İl Genel Meclis Üyesi Üzeyir Esenkaya ise bu ziyaretlerde ilçe Başkanımızla beraberce tespitini yaptığımız çok acil sorunları ilgili makamlara bildirdiklerini ve takip surecini başlattıklarını ifade ederek şehir konforunda köyler için gece gündüz demeden yoğun kış Sartlarına rağmen ilçe Başkanımız Mustafa Lek önderliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz edeceğiz dedi....