Ülkücüler Başbuğlarını unutmadı

Çorum'da Alparslan Türkeş'in 99'uncu ad gününde 99 fotoğraflı sergi düzenledi. Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Merhum Kurucusu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in 99'uncu ad gününü 99 fotoğraf sergisi ile andı.


Ülkücüler Başbuğlarını unutmadı

Ülke genelinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikte, Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı da Çorum Saat Kulesi Meydanında merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş'in 99'uncu ad gününü 99 fotoğraf sergisi ile andı. Fotoğraf sergisine Ülkü Ocakları mensupları ve Çorum halkı yoğun ilgi gösterdi.

Merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş'in 99'uncu ad gününde 99 fotoğrafı ile anma etkinliği düzenlediklerini ifade eden Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal; "Milyonlarca insana rol model olan Türk-İslam ülküsünün mimari Türk'ün Başbuğu Alparslan Türkeş'in, gençlerimiz tarafından daha iyi tanınmasını sağlamak için böyle bir resim sergisi gerçekleştirdik. Maneviyat yüklü kutlu davamızın kurucusu olan Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'i 99'uncu ad gününde bir kez daha minnetle, rahmetle anıyoruz" dedi.

Etkinlik, vatandaşların sergi önünde fotoğraf çektirmesiyle devam etti..