Karadağ'a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım tarafından AK Parti Çorum İl Başkanlığı’na atanan Av. Mehmet Karadağ’a ziyaretçi akını sürüyor. İskilip, Sungurlu, Osmancık, Bayat, Oğuzlar, Ortaköy ilçe teşkilatları ile Düvenci Beldesi teşkilatı AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a tebrik ziyaretinde bulundular.


Karadağ'a tebrik ziyaretleri devam ediyor

AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve teşkilat mensuplarının katıldığı oldukça kalabalık gruplarla İl Başkanlığına gelen teşkilatları İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ tek tek karşıladı. Teşkilatların ziyaretlerini memnuniyet verici olduğunu kaydeden Karadağ, çalışmalarını bütün ilçelerle koordineli bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti.

İSKİLİP TEŞKİLATI HEDİYELERLE GELDİ

Son olarak İskilip ilçe teşkilatı ile görüşen Karadağ, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye Başkanı Recep, Çatma, Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi, Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile teşkilat mensuplarıyla görüştü. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Karadağ’ı Kutlayan İlçe Başkanı Lek ve Belediye Başkanı Çatma, AK Parti’nin Mehmet Karadağ ile yeni dönemde büyük işler başaracağına inançlarının tam olduğunu ifade ettiler. İl Başkanı Karadağ ise İskilip teşkilatına teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından İlçe Başkanı Mustafa Lek, Karadağ’a İskilip’e özgü hediyeler takdim ederken, Belediye Başkanı Recep Çatma ise İskilip’in tasvir edildiği bir tablo hediye etti. 

BÜTÜN İLÇELER KARADAĞ'I KUTLADI

 İlk olarak Sungurlu teşkilatıyla görüşen Karadağ, kalabalık bir şekilde kendisini ziyarete gelen Sungurlu teşkilatına teşekkür etti. AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Kadın Kolları Başkanı Havva Özata, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Atalay ve teşkilatın katılımıyla gerçekleşen ziyarette konuşan İl Başkanı Karadağ,  ilçe teşkilatlarının kendisine gösterdiği büyük ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi. Yaklaşık 10 yıl sonra tekrar göreve getirildiğini hatırlatan Karadağ, Çorum’da birlik ve beraberliğin daha sağlam hale getirilmesi için bütün teşkilatlarımızla istişare içerisinde kalıp koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Sungurlu’da ana kademeyle, kadın kollarıyla ve gençlik kollarıyla güzel çalışmalar yürütüldüğünü kaydeden Karadağ, özellikle kadınların Sungurlu’daki çalışmalarının yakinen takip ettiğini belirterek tebrik etti.  

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, yeni görevinden dolayı Karadağ’ı kutlayarak, Sungurlu teşkilatının göreve her zaman hazır olduğunun altını çizdi. Karadağ’ı yakından tanıdıklarını aktaran Özkan, “Sayın Başkanımız ile daha önce de çalıştık. Kendisinin tecrübelerinden teşkilat olarak hepimiz faydalanacağız. Yeni dönemde AK Parti’yi daha ilerilere taşımak için büyük bir gayretle çalışacağız” dedi. 

 

HER ZAMAN BİR ARADA OLACAĞIZ

Sungurlu teşkilatından sonra Ortaköy teşkilatıyla bir araya gelen Karadağ, İlçe Başkanı Osman Kaya ve teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İl Başkanı Karadağ’ı kutlayan Ortaköy İlçe Başkanı Kaya, Ortaköy’de teşkilat çalışmalarına yeni dönemde de hız vereceklerini kaydetti. İl Başkanı Karadağ ile birlikte bu çalışmaların yeni bir ivme kazanacağına inandığını aktaran Osman Kaya, “Partimizin başarılı olabilmesi için il teşkilatımızla koordinasyon içerisinde kalıp bir sonraki döneme daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz” diye konuştu.

Ortaköy teşkilatına teşekkür eden Karadağ ise “Zaman zaman diğer ilçelerimizle olduğu gibi sizlerle de bir araya geleceğiz. Ortaköy ilçemizin eksiklerini ve sorunlarının çözümü noktasında işbirliği yapacağız. Teşkilat çalışmalarında da birlik ve beraberliğimizi bozmadan ileriye bakacağız” dedi.

 

KARADAĞ’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE DAHA DA BAŞARILI OLACAĞIZ

Oğuzlar İlçe Başkanı Alaaddin Coşkun,İlçe Kadın Kolları Başkanı Döndü Kıdak, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Karabıyık ile teşkilat mensupları ile de görüşen AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Oğuzlar  teşkilatının ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade etti. Oğuzlar teşkilatının başarılı çalışmalarıyla Çorum’da güzide bir yeri olduğunu kaydeden Karadağ, “İlçe Başkanımız,Kadın Kollarımızla,Gençlik Kolları Başkanımızla ve teşkilat mensuplarımızla Oğuzlar ilçemizin güzel çalışmaları var. Yeni dönemde diğer bütün ilçelerimizle olduğu gibi sizlerle de sık sık bir araya geleceğiz. Yapılanları ve yapılabilecekleri istişare edeceğiz. Hep birlikte partimizin başarısı, ülkemizin başarısı için gayret edeceğiz” dedi. İl Başkanı Karadağ’ı yeni görevi nedeniyle tebrik eden AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Alaaddin Coşkun ise “Yeni dönemde Sayın Başkanımızın öncülüğünde çok daha başarılı olacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKANIMIZIN TECRÜBESİYLE DAHA DA BAŞARILI OLACAĞIZ

Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, Belediye Başkanı Hamza Karataş  ve ilçe teşkilatı da Karadağ’ı ziyaret etti. Osmancık ekibiyle makamında görüşen İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Osmancık teşkilatına teşekkür etti. Aktif siyasete yeniden dönmenin heyecanını yaşadığını aktaran Karadağ, diğer bütün teşkilatlarla olduğu gibi Osmancık teşkilatı ile de aktif bir şekilde çalışarak birlik ve beraberliği sağlamlaştıracaklarını kaydetti. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İl Başkanlığı’na getirilen Karadağ’ı tebrik ederek, “Yeni İl Başkanımız siyasete uzak birisi değil. Siyasette hepimize örnek olacak tecrübelere sahip. Biz de bu tecrübelerden faydalanıp birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Başkanımızın tecrübesiyle daha da başarılı olacağız” dedi. 

 

YENİ DÖNEMDE TEK YÜREK OLACAĞIZ

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve Düvenci Belde Teşkilatı da İl Başkanı Karadağ’ı ziyaret etti. Düvenci Beldesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini aktaran Karadağ, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve yeni dönemde çalışmaları daha da ileriye taşımak için birlik, beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ifade etti. İl Başkanı Karadağ’ı yeni görevinden dolayı kutlayan Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ise Karadağ’ın AK Parti için bir şans olduğunu kaydetti. İl Başkanı Karadağ’ın tecrübesiyle bütün teşkilatlara ağabeylik yapacağını söyleyen Yalçın, “Başkanımıza güveniyoruz. Yeni dönemde tek yürek olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.