Çorum'un ilk büyük AVM'si yarın açılıyor

Çorum'un en büyük AVM’si AHL Park, yarın açılıyor. Açılış nedeniyle şarkıcı Gülşen konser verecek.


Çorum'un ilk büyük AVM'si yarın açılıyor

Çorum'un en büyük AVM’si AHL Park, yarın saat 12.00’de açılacak. Açılış nedeniyle, ünlü sanatçı Gülşen ile Ozan Çolakoğlu’nun konseri başta olmak üzere çeşitli gösteriler ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı seyahati nedeniyle resmi açılış töreninin ileri bir tarihe bırakıldığını, ancak AHL Park’ın yarın faaliyete geçeceğini bildirdi.

CUMHURBAŞKANI AÇILIŞA KATILAMIYOR

Ahlatcı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Pakistan seyahatleri nedeniyle, resmi açılışımız, kendilerinin uygun görecekleri ileri bir tarihte yapılacaktır.” dedi.

BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yapılan açıklamaya göre, AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 145 bin metrekare inşaat alanıyla Türkiye’nin sayılı AVM’lerinden biri. Çorum’u bölgenin cazibe merkezi haline getirecek tesis, 90 milyon euroya, yani yaklaşık 315 milyon liraya maloldu.

AHL Park’ta 1500 kişinin çalışacağı, bunlardan 100 kişinin yönetici olarak dışarıdan geldiği belirtilirken, Çorumlu 1400 gence de istihdam olanağı sağlanmış olacağı kaydedildi.