Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya - İskilip yolunu gündeme getirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş'un Tosya ziyaretinde konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya - İskilip ve Tosya - Kastamonu yolunu gündeme getirdi


Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya - İskilip yolunu gündeme getirdi

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'un seçim gezisi çerçevesinde ziyaret ettiği Tosya ve kastamonu'da temeli 20 yıl önce atılan İskilip - Tosya yolu gündeme geldi. Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kurtulmuş'a Tosya - İskilip yoluyla ilgili dosya sundu. Numan Kurtulmuş'ta Tosya'dan sonra geçtiği Kastamonu'da yaptığı konuşmada "Tosya - İskilip yolunu bitirerek İskilip ve Tosya üzerinden iç anadoluyla Ilgaz dağlarını birbirine bağlayan yola kavuşmuş olacağız" dedi

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin: “Tosya’nın 30 yıllık sorunlarına neşter vurduk”

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, kamu yatırımlarının takibini yaparak Tosya’nın 30 yıllık sorunlarına neşter vurduklarını söyledi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı ilçe mitinginde vatandaşlara seslendi. Belediye Başkanlığı önünde gerçekleşen mitingde konuşan Tosya’nın sorunlarının üzerinden geldiklerini söyledi.

Vatandaşlara seslenen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya’nın 30 yıllık sorunlarına neşter vurduklarını ifade ettiklerini ifade ederek, “Piknik yapabileceğiniz misafirlerinizi ağırlayacak bir merkez olarak hizmet verecek. Kösen Çayırı ve Dipsiz Göl’ü de belediyemize kazandırıp siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Hizmet bitmez düşünen insanlar için gönül adamları için hizmet bitmez. İnşallah yeni dönemde kamu yatırımları devam edecek. Kastamonu senatosundan geçen Tosya Uygulamalı bir dört yıllık fakültemiz genel kuruluna sunuldu. Bu konuyu da genel başkan vekilimize arz edeceğiz. Gerek Tosya – Kastamonu Yolu yine Tosya-İskilip Yolu gerek hastanemizin yükseltilmesi gerekse ağır sanayi sorunları ile ilgili dosyamızı sunacağız ve Tosya’mızın günlük hayatında olan bu sorunlarına milletimiz, devletimiz aracılığıyla neşter vurulmasına vesile olacağız. Biz sizin emrindeyiz. Bir taraftan yerel hizmetler diğer taraftan kamu yatırımları. Biz bunların takipçisi olacağız. Eğer takipçisi olmasaydık bu kadar kamu yatırımları tamamlanmazdı. Tosya’da 30 yıllık sorunlarına neşter vurulamazdı” dedi.