Coşkun Akkoca " Kızılırmak, yaylalar ve tarihi doku ile turizme odaklanacağız"

Ak Parti İskilip Belediye Başkan aday adayı Coşkun Akkoca yaptığı açıklamada İskilip'in çıkış yolunun iç ve dış turizmden geçtiğini söyledi.


Coşkun Akkoca

Ak Parti İskilip Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Akkoca devam eden aday adaylık sürecinin yakın zamanda netleşeceğini düşündüğü söyledi. İskilip’te 12 aday adayının olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Akkoca şunları söyledi: “ İskilip’te 12 aday adayının olmasının ilçede memlekete kafa yoran insan sayısının fazla olmasından kaynaklandığını düşünüyorum” diye konuştu.

“İskilip anadolunun en eski yerleşim şehirlerinden birisidir. Tarihi, siyasi ve coğrafi farklılıkları ve zenginlikleri ile öne çıkmış bir şehirdir. Bizim aday olmamız ve akabinde başkan seçilmemiz halinde bu zenginleri öne çıkararak İskilip’i tam bir turizm şehri haline getireceğiz. Kızılırmak, yaylalar ve tarihi doku olarak turizm odaklı üç ana hedef üzerinde duracağız. Tarihi kentler birliği üyesi İskilip’in turizme açılan üç kapısı, Kızılırmak, yaylalar ve merkezdeki tarihi doku olacaktır. “ diyen Akkoca projelerinin hazır olduğunu sözlerine ekledi.