Erol Kavuncu irtibat ofisi açtı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekillerine verdiği seçim yerlerinde büro açma talimatı üzerine Çorum'da iletişim bürosu açtı.


Erol Kavuncu irtibat ofisi açtı

 

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral ile birlikte Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi Aras iş Merkezi Kat:5 Daire 40 No:24’de açılan irtibat bürosunu ziyaret etti.

“CUMHURBAŞKANININ İSTEĞİ YERİNE GETİRİLİYOR”

Milletvekili Kavuncu'ya ofisinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunan Karadağ, Cumhurbaşkanının, milletvekillerinin yasama faaliyetleriyle Ankara'da bulundukları sürelerinin dışında kalan bütün vakitlerini sahada geçirmelerini, vatandaşlarla birlikte, içe içe olmaları ve onların taleplerini sahada bizzat gözlemleyerek, dinleyerek taşımaları ve bu sorunlara çözüm bulma konusunda verdiği talimattan sonra milletvekillerinin irtibat bürosu açmaya başladığını söyledi.

“BU KAPILAR HERKESE AÇIK OLACAK”

Milletvekillerinin ofis çalışmalarıyla millete daha iyi hizmet etme imkanı bulacaklarının kaydeden Karadağ,  "Bütün bu talepleri sıhhatli bir şekilde ele alıp değerlendirmenin en sağlıklı yollarından bir tanesinin ofis açmak olduğu kanaatindeyiz. Bu iletişim ofisinin vatandaşlarımızla doğrudan sorunlara, gerçekçi çözümler üretebilme noktasında faydalı olacağı inancım tamdır. Bu bürolarda milletvekillerimiz sadece AK Parti seçmenine hizmet etmeyecektir. Bizim kapılarımız vatandaşlarımızın hepsine her zaman açık olacaktır. Biz bu tür iletişim ofislerinin milleti yakından dinleme açısından yaygınlaşması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

   “İRTİBAT BÜROLARI BULUŞMA NOKTALARI OLACAK”   

İrtibat bürolarının vatandaşlarla vekillerin buluşma noktası olacağını ifade eden Karadağ, artık vatandaşların milletvekillerine daha kolay ulaşacağını ve yakından görüp sıkıntılarını daha rahat anlatacaklarını kaydetti.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı İl Başkanı Mehmet Karadağ’a teşekkür etti.Vatandaşlarımızla daha iç içe olmak ve onların isteklerine taleplerine yardımcı olmak amacıyla açtıklarını belirtti.