Afrin kahramanlarına saray yemeği ikramı

İskilip'ten Afrin kahramanlarına 50 kazan İskilip Dolması ikram edilecek.


Afrin kahramanlarına saray yemeği ikramı

Osmanlı sefer yemeği olarak bilinen 500 yıllık tarihe sahip İskilip Dolması Suriye sınırında bulunan Hatay, Hassa'da kahraman Mehmetçiklerimize ikram edilecek.

Bu amaçla geçtiğimiz hafta Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Recep Çatma başkanlığında yapılan istişare ve değerlendirme toplantısına siyasi parti başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldılar.

50 KAZAN İSKİLİP DOLMASI İKRAM EDİLECEK

Toplantıya iştirak edenlerin tamamı planlanan organizasyona gereken desteği vereceklerini beyan ettiler. Bu amaçla gerekli irtibatların kurulması, dolma organizasyonunun eksiksiz ve aksaksız yapılması için siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının verdikleri üyelerden 14 kişilik komisyon kuruldu.

KAMPANYA İSKİLİPLİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR.

Siyasi Partiler ve sivil toplum kuruluşları sağlayabilecekleri katkıyı yönetimleri ile istişare ettikten sonra önümüzdeki günlerde tekrar toplantı yapılacak. Hatay, Hassa'da pişirilerek ikram edilecek dolmanın ikram edileceği tarih, dolma malzemelerinin taşınması, ustalarının, hizmet ekibinin ve katılımcı sayısının ulaşımı gibi konular bu toplantıda netleştirilecek ve hemen akabinde ikram çalışmalarına başlanılacak.