28 Ocak'ta Çorum'da büyük buluşma

Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığı başta olmak üzere, Bolu ve İstanbul'da faaliyet gösteren İskilip dernekleri de katılım için harekete geçtiler.


28 Ocak'ta Çorum'da büyük buluşma

Bolu Çor-İskilipliler Derneği Başkanı Fikret Kısar hafta sonu Çorum İl Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşılanması için çalışma yaptıklarını açıkladı.

Fikret Kısar, İstanbul İskilip ve Civar Köyleri Derneği, Bolu Çor-İskilipliler Derneği ve İskilip Muhtarlar Derneğinin ortak çalışmasıyla, İskilip’in taleplerinin Cumhurbaşkanına iletmenin çaresine bakacaklarını söyledi.

Ak Parti döneminde İskilip'ten hiç milletvekili çıkmadı

Bolu İskilipliler Derneği Başkanı Fikret Kısar yaptığı açıklamada, bugüne kadar İskilip'in taleplerini doğrudan  Ankara'ya taşıyacak bir ortamın oluşturulamadığını ifade etti. Kısar, "İskilip'ten milletvekili olmaması nedeniyle sorunlarımızı iletmek için başka alternatifler arayışı içerisinde oluyoruz" diye konuştu.

Ak Parti İskilip İlçe Teşkilatından açıklama

Ak Parti İlçe Başkanlığıda 28 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çorum'a gelmesiyle ilgili yaptığı açıklamayla İskilipliler Çorum'a davet etti. Yapılan açıklamada pazar sabahı ilçe başkanlığı önünden Çorum'a otobüs ve minibüslerin kaldırılacağını belirtildi.