Mustafa Lek vatandaşların taleplerini dinliyor

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti İskilip İlçe Başkanlığı´nda vatandaşları ağırlayarak, vatandaşların sorun ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.


Mustafa Lek vatandaşların taleplerini dinliyor

Gelen vatandaşları makamında ağırlayarak, İskilip´in ve İskilip´lilerin sorunlarına dair istişarelerde bulunan Başkan Lek, sorun ve önerilere dair notlar alarak gereğinin yapılmasi için ellerinden geleni yapacaklarına dair vatandaşlarla görüşerek kapıya kadar uğurladı.

 BAŞKAN LEK: "HALKA HİZMET HAKK´A HİZMETTİR"

 Vatandaşlarla yapılan istişarelere dair açıklamalarda bulunan Başkan Lek, "Ilk günkü aşkla, her gün seçim varmışçasına İskilip’imize ve İskilipli hemşehrilerimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Halkımıza kapımız her zaman açıktır. İskilip’imize ve İskilipli hemşehrilerimize , İskilip’de daha fazla nasıl faydalı olabiliriz diye vatandaşlarımızın sorun ve önerilerini dinlemek ve çözüm bulabilmek adına istişarelerimize devam ediyoruz. ´Halka hizmet Hakk´a hizmettir´ düsturunu gaye edinerek, halkımıza daha yararlı olabilmek adına durmadan yılmadan, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.