Kaymakam ve Belediye Başkanı Rektörü ziyaret etti

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş ve Belediye Başkanı Recep Çatma, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. 3 Ocak 2016 tarihinde temeli atılan yeni yüksek okul bina inşaatının taahhüt edilen kısmı yapılarak Hitit Üniversitesine teslim edilmişti.


Kaymakam ve Belediye Başkanı Rektörü ziyaret etti

İskilipli iş adamlarının katkılarıyla kaymakamlık ve belediyenin yürüttüğü yeni yüksek okul binasının taahhüt edilen kaba inşaatı bitirilerek Hitit Üniversitesi'ne 2 ay önce teslim edilmişti. Yeni binayla ilgili bundan sonraki inşaat çalışmalarını üniversite yapacak. İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma değerlendirmelerde bulunmak üzere Rektör Reha Metin Alkan'ı ziyaret ettiler.

İskilip Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu hakkında genel değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede; İskilip Kaymakamlığı’nın desteği, Belediye Başkanlığı’nın öncülüğünde İskilip Yükseköğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılan Meslek Yüksekokulu ek binası ile ilgili izleyen yıllarda gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı.

Üniversitenin tüm birimlerinde olduğu gibi ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydedildiğini belirten Rektör Alkan, yaşanan bu gelişmelerle birlikte fiziki şartların arttırılmasının yakalanan büyüme ivmesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.

Bu çerçevede İskilip Meslek Yüksekokulu için yapılan ek binanın hem üniversite hem de ilçe adına önem arz ettiğini belirten Alkan, sürecin ilerlemesindeki desteklerinden dolayı başta milletvekilleri olmak üzere İskilip Kaymakamlığına, İskilip Belediye Başkanlığına, Yükseköğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile tüm hayırseverlere teşekkür etti.