"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri başladı

81 ilde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri yapılıyor. İskilip'te ilk program şehit kabri ziyareti ile başladı.


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri İskilip’te başladı. Anma programı kapsamında ilk olarak İskilip Hacıkarani Mezarlığında bulunan şehit Kadir Karaman’ın kabri ziyaret edildi.

Programa İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Muammer Cengil, İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu, daire amirleri, siyasiler ve vatandaşlar katıldılar. İlçe milli eğitim müdür yardımcısı Mehmet Fidan Şehit Kadir Karaman’ın mezarı başında Kur’anı Kerim okudu.

Misakimilli ilköğretim okulunda satranç turnuvası düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Misakimilli ilkokulunda ilköğretim düzeyindeki öğrenciler arasında satranç turnuvası düzenlendi. Açılışı bugün yapılan satranç turnuvası finali 15 Temmuz’da yapılacak.

Şehitler için Ulucami’de mevlit okundu

15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Ulucami’de mevlit okutuldu. Mevlide Kaymakam Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, bazı daire amirleri ve cami cemaati katıldı.