İftar çadırı 30 gün açık

İskilip Belediyesinin her yıl kurduğu İftar Çadırı geleneği bu yılda değişmedi. 30 Gün hizmet veren İftar Çadırında 11 Ayın sultanı Ramazan ayının ilk günü Belediye Başkanı Recep Çatma hemşerileri ile birlikte orucunu açtı.


İftar çadırı 30 gün açık

İskilip Belediyesinin her yıl kurduğu İftar Çadırı geleneği bu yılda değişmedi. 30 Gün hizmet veren İftar Çadırında 11 Ayın sultanı Ramazan ayının ilk günü Belediye Başkanı Recep Çatma hemşerileri ile birlikte orucunu açtı. Masaları birer, birer dolaşarak İftar çadırının konuklarının dilek ve temennilerini dinleyen Çatma yemek dağıtımında da bulundu. İlk gün ki iftar yemeğine Kaymakam Bahadır Güneş, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzel ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

         Yemeğin malzemesi, hazırlanışı ve sunumuna kadar denetimini titizlikle sağlayan Belediye Başkanı Recep Çatma “Ramazan Ayına hep birlikte tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi, yardımlaşma ve dayanışmamızı en üst seviyeye çıkaran ulvi bir ay. Bu ayın kıymetini hepimiz bilmeliyiz. Ramazan-ı Şerifin hemşerilerime, milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, iftar çadırımıza destekte bulunan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.