Ferhat Yiğit Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı Faaliyet Programı kapsamında; Antalya’da yapılan 11 yaş Minik Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Müsabakalarında İskilip Erenler Cumhuriyet Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Ferhat Yiğit Serbest Güreş’te 38 Kg. da Türkiye Şampiyonu oldu.


Ferhat Yiğit Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Şampiyonu İskilip Erenler Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Ferhat YİĞİT , Erenler Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Süleyman GÖKOĞLU, Atıf-Der Başkanı Erdal BIYIK, Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi adına Sadık ÜSTÜN ve İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Merkezi Güreş Antrenörü Adem UYSAL ile birlikte  İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ATCIOĞLU’na tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundular. Kabulde Şube Müdürleri hazır bulundular.

Süleyman ATCIOĞLU: “Türkiye Şampiyonu olan Erenler Cumhuriyet Ortaokulu öğrencimiz Ferhat YİĞİT ile gurur duyuyoruz. Okul Müdürüne, Güreş Antrenörüne, anne-babasına ve öğrencimize bu gururu bize yaşattıkları için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Süleyman ATCIOĞLU, Türkiye Şampiyonu olan öğrenciye hediye takdim ederek öğrenciyi ve emeği geçenleri tebrik etti.