Aboubakar Ekim ayında patlama yaptı

Geride bıraktığımız Ekim ayında spor sayfalarında en çok konuşulan futbolcular sıralaması belli oldu. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmaya göre, Beşiktaş’ın  suskun golcüsü Wincent Aboubakar Ekim ayında hem Avrupa’da hemde ligde patlama yaparken, yazılı basında da toplam 1.238 haber ile zirvede yer aldığı belirlendi.


Aboubakar Ekim ayında patlama yaptı

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hakkında çıkan 1.220 haberle ikinci sırada yer alırken, Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie’nin ise 1.207 haberle üçüncü olduğu tespit edildi.

Yazılı basında son bir ayda çıkan haberlere göre oluşan listede, Galatasaray’da bu sezon 4. golünü atan  Bruma toplam 1.153 haberle dördüncü sırayı alırken, Beşiktaş’a sezon başında kiralık olarak katılan ancak aşil tendonu koptuğu için sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Caner Erkin’in de 1.061 haberle beşinci sırada olduğu belirlendi.

Ekim Ayında en çok konuşulan futbolcular arasında ilk on sıra içinde sırasıyla, Galatasaray’ın sakatlıktan yeni kurtulan Alman golcüsü Lucas Podolski, Fenerbahçe’nin son haftalarda formda ismi Volkan Şen, Beşiktaş’ın son günlerde attığı gollerle öne çıkmasına karşın son maçta sakatlanarak en az 3 ay oynamayacağı açıklanan Anderson Talisca, Trabzonspor’un genç yıldızı Matus Bero, ve Fenerbahçe’nin Nijeryalı golcüsü Emanuel Emenike’nin yer aldığı ortaya çıktı.