Cesedi Kızılırmak'ta balıkçı ağlarına takıldı

Çorum’da 16 Şubat günü evinden ayrılarak bir daha geri dönmeyen 4 çocuk babası Haydar Boztepe (56) ölü olarak bulundu.


Cesedi Kızılırmak'ta balıkçı ağlarına takıldı

Edinilen bilgilere göre, 16 Şubat Perşembe günü Bahçelievler Mahallesi’ndeki ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki Haydar Boztepe’nin bulunması için seferber olan ailesi Emniyet ve Jandarma güçlerine başvurmuş bulunması için şehrin bazı bölgelerine de kayıp şahsın fotoğraflarını asmıştı.
Geçtiğimiz günlerde kayıp olan Haydar Boztepe´nin telofon sinyallerini değerlendiren Afad ekipleri Obruk barajında kıyı araması gerçekleştirmişlerdi. 2 grub halinde arama yapan Afad ekiplerinin arama yapma çalışmalarına Haydar Boztepe´nin ailesininde katılmış ve bir sonuç elde edilmemişti.Salur köyü mevkiinde Obruk Barajında avlanan balıkçıların ağına takılan erkek cesedinin, yapılan incelemeler sonrası Haydar Boztepe´ye ait olduğu tespit edildi. Balıkçıların yardımıyla kıyıya çıkartılan Boztepe´nin cesedi önce İskilip´li Atıf Hoca Devlet Hastanesi morguna daha sonra Otopsi için Ankara Adli Tıp hastanesine gönderildi.

  AİLESİ KAYIP İLANI VERMİŞTİ   

Çorum il ve ilçe Emniyet teşkilatının, jandarma teşkilatının ve savcılığın imkanlarına ilave olarak özellikle kendi yoğun gayret ve çabalarımızla gece gündüz aradığımız Çorum il merkezinde ikamet eden babamız Haydar BOZTEPE kaybolduğu gün olan 16 şubat 2017 den beri bulunamıyor. Son telefon sinyallerinin İskilip'in Kavak köyü civarında alınan hiçbir sağlık problemi olmayan, evine bağlı, çocuklarına düşkün biri olan Haydar Boztepe(Yaş:56), ailesinin tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamıyor.

 

Kayıp Haydar Boztepe'yi görenlerin en yakın jandarma veya polisle iletişime geçmeleri önemle rica olunur.

 

http://www.cnnturk.com/haydar-boztepe
 

http://www.milliyet.com.tr/4-cocuk-babasi-sahistan-6-gundur-haber-corum-yerelhaber-1856943/

 

http://www.bolgegazetesi.com/haydar-boztepeden-haber-alinamiyor-31050

 

http://www.yaylahaber.com/flas-haberler/sarinli-haydar-her-yerde-araniyor.htm