Bayat yoluna sıcak asfalt

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çankırı – İskilip yolunu Bayat ilçemize bağlayan ve yapım çalışmaları tamamlanan Karayolunun Bitümlü Sıcak Kaplama yapım işi ihalesinin 04.04.2017 tarihinde yapılacağını söyledi.


Bayat yoluna sıcak asfalt

2017 Yılında Köy Yollarına 73 Milyon TL Yatırım

Çorum’da yol yapım çalışmalarına hızla devam edildiğini söyleyen Uslu, “Köy yollarımızın iyileştirilmesi için İl Özel İdaremiz çalışmalarını hızla devam ediyor. Sadece 2017 yılında 480 Km 1.Kat Asfalt, 1,3 Milyon m2 de Kilitli Parke Taşı döşemesi gerçekleştirerek köy yollarımıza 73 Milyon TL yatırım gerçekleştirmiş olacaktır” dedi.

Bayat Yolu İhalesi 4 Nisan’da

Çorum Karayolları ağının iyileştirilmesi çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirten Uslu, “2 Kısım olarak ihalesi yapılan ve çalışmaları devam eden Çankırı – İskilip Yolunu Bayat İlçemize bağlanan karayolu ile şehir girişinin yapımı çalışmaları tamamlanmıştı. Bayat bağlantı yolumuzun eksik işlerinin tamamlanmasını da kapsayan Bitümlü Sıcak Kaplama Asfalt yapım işi ihalesini Karayolları Bölge Müdürlüğümüz 4 Nisan Salı günü gerçekleştirecektir. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Uslu, ayrıca Bayat İlçemiz Pancarlık Köy Yolu Acıçay Deresi ile Hacıbayram Köy Yolu Tekke Deresi ilave Menfez yapım işi ihalesinin 5 Nisan Çarşamba günü Çorum İl Özel İdaresince yapılacağını söyledi.