İskilip teşkilatından Ankara çıkarması

Ak Parti İskilip ilçe teşkilatı Ankara çıkarması yaparak Genel Merkez ve Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek Çorum Milletvekilleriyle görüştüler.


İskilip teşkilatından Ankara çıkarması

MECLİSİ ZİYARET ETTİLER

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek yeni atanan Kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Başkan yardımcıları ile birlikte Meclisi ziyaret edip Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile görüşerek Ankara programlarına başladı

Meclis ziyaretinin ardından Ak Parti Genel Merkezi ziyaret eden İskilip ilçe teşkilatı Genel Merkez İdare Amiri K.Celal Ursavaş’ı ziyaret ettiler.

TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCILARIYLA GÖRÜŞTÜLER

Genel Merkez ziyareti sırasında Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım ve Hacı Turan ile görüştüler.

İskilip İlçe Teşkilatının ziyaretlerinden dolayı şerefyab olduklarını dile getirerek İlçe Başkanı Mustafa Lek’e ve ilçe yönetimdekilere teşekkür ettiler.

Ankara ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı lek yaptığı konuşmada; Yeni atanan Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanlarımızla Vekillerimizi ve Teşkilat başkan yardımcılarımızı ziyaret ederek halk oylaması süreci ve ilçemizde yapımına devam edilen ve yapılması planlanan hizmetler hakkında istişarelerde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı ilçe teşkilatım ve şahsım adına şükranlarımı sunarım dedi.