İskilip'te AK Gençliğin yeni başkanı Ali Osman Aygün

AK Parti İskilip Gençlik Kolları Başkanlığı’na Ali Osman Aygün getirildi. Önceki gün istifa eden Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam’ın yerine yeni atama yapıldı.


İskilip'te AK Gençliğin yeni başkanı Ali Osman Aygün

5 ismin aday olduğu Gençlik Kolları Başkanlığı için ismi belirlenen Ali Osman Aygün, Muhammed Çetinkaya ve Sadık Üstün ile bu gün AK Parti Genel Merkezi’nde mülakat yapıldı. Yapılan mülakat sonucunda Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş tarafından İskilip Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına Ali Osman Aygün getirildi.
AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına Ali Osman Aygün’ün atandığını sosyal paylaşım sitesindeki hesabından duyurarak görevinde başarılar diledi.
Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Aygün ise görevini layıkıyla yerine getirme gayreti içinde olacağını, hedefinin AK Gençlik bayrağını bir adım ileriye taşımak olduğunu vurgulayarak, ” Beni bu şerefli göreve layık gören AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı sayın Melih Ecertaş’a, Milletvekillerimiz sayın Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a, İl Başkanımız Av. Mehmet Karadağ Bey’e, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve ilçe başkanımız Mustafa Lek Bey’e şükranlarımı sunarım” dedi.
Öte yandan görevinden istifa eden Aslan Sağlam bir açıklama yaptı. Aslan açıklamasında görev süresi içerisinde kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Bana ve davamıza hizmet etme fırsatı veren liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız ve Genel Merkez yöneticilerimize, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, beraber çalıştığımız ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.