Çorum Valisi İskilip'i ziyaret etti

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ilçe ziyaretleri kapsamında İskilip'e gelerek brifing aldı ve muhtarlarla buluştu.


Çorum Valisi İskilip'i ziyaret etti

İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi (MAHEM) salonunda yapılan toplantıya Vali Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fatih Üstündağ, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl İdare Şube Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Askerlik Şube Başkanı Per. Alb. Çetin ÖcalL, Ak Parti  İlçe Parti Başkanı, İlçe İdare Amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra  Çorum Valisi Kılıç,  Kaymakam ve Belediye Başkanından brifing alarak İskilip'in sorunlarını dinleyip ilçede çalışmaları devam eden yatırımlar konusunda da bilgiler aldı.

        Toplantı sırasında bir konuşma yapan ValiSayın Necmeddin Kılıç, İskilip'in köklü ve tarihi bir ilçe olduğunu, bu yönüyle büyük bir çoğunluğun ilçeyi isim olarak da bildiğini belirterek; “İlçenin ileri bir noktaya çıkarıldığını, vaktin boşa geçirilmediğini görüyorum. Önceki ve şimdiki milletvekillerimiz ile Çorumlu bürokratlarımızın çabalarını da takdirle karşılıyorum. Tosya ve Çankırı bağlantı yolları nedeniyle İskilip ilçemizin önünün açık olduğuna, daha da gelişeceğine inanıyorum. 2017 yılı hedefimiz kanalizasyon, içme suyu, kilit taşı ve asfaltı olmayan köyün kalmaması için azami gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

Bazı muhtarlara söz verip onları dinleyen Vali Kılıç her muhtarın yazılı taleplerini de alarak her birini değerlendirileceğini belirtti.

        Toplantının ardından Tarihi Redif Kışlası ile bazı kamu kuruluşlarını da ziyaret eden Çorum Valisi Kılıç bir şehit ailesini de ziyaret ettikten sonra ilçe girişindeki Jandarma ve Polis Yol Kontrol Noktalarını da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.