Hastanemize doktor atamaları yapıldı

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'n de uzun süredir eksikliği hissedilen boş kadrolara 8 uzman doktor atandı


Hastanemize doktor atamaları yapıldı

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesine atanan uzman doktorlar kurayla belli oldu. Buna göre KBB Bahtiyar Hamit, Aneztezi Bedriye Özdikicierler, Çocuk hastalıkları Beyhan Özkaya, göz hastalıklarına Cenk Şecaattin Onaral, fizik tedavi Seher Dinçel, dahiliye Yasemin kaldırım, kadın sağlığı ve doğuma İlknur Gümüş atandı.

Doktor atamalarıyla ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, İskilip'te sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilebilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. Atamalarla ilgili sağlık bakanı ve Ak Parti Çorum milletvekillerine de teşekkür eden Lek " İnşaatında sona yaklaşılan yeni hastane ile birlikte hemşerilerimiz daha iyi hizmet alacaklar. Eksik olan branşlarda uzman doktor açığımızın kapanması için gerekli temaslarımız devam etmektedir. 

Doktor kadromuzu daha da genişletmek ve hastalarımıza Hükümetimiz eli ile daha iyi hizmet sunma gayretindeyiz. Sağlık Bakanlığımıza eksik olan branşlar için taleplerde bulunduk. En kısa zamanda eksik olan branşlarımızı tamamlamak istiyoruz. Hastanemize yeni katılacak olan hekimlerimize de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Hekim açığının ülkemiz düzeyinde değerlendirildiğinde ciddi rakamlara ulaştığını görmekteyiz. Bu şartlar altında planlamada ilçemize bu kadroların tahsisinde bizlere desteklerini esirgemeyen; TBMM idare amiri Milletvekilimiz Sn Salim Uslu Bey’e, Milletvekilimiz Sn Ahmet Sami Ceylan Bey’e, Milletvekilimiz Sn Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Hanıma şahsım, teşkilatım ve ilçe halkımız adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım." dedi.