İskilip'in Sorunları Ceylan'a İletildi

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti hükümetleri döneminde İskilip'in yatırım ve hizmetlerden üzerine düşen payı aldığını belirterek, daha fazla hizmet götürmek için çaba içerisinde olduklarını söyledi.


İskilip'in Sorunları Ceylan'a İletildi

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek ve bazı yönetim kurulu üyeleri, TBMM ziyareti kapsamında AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı makamında ziyaret etti.

Ceylan ile bir süre görüşen ve İskilip'in temel meseleleri, beklentileri ve geleceğe yönelik plan ve projeler hakkında istişare yapan Lek ve beraberindekiler, bugüne kadar yapılan hizmetler için de teşekkürlerini ilettiler.

Ceylan ise ilçeye yapılan bazı hizmetler hakkında bilgiler vererek, daha fazla hizmet için gece - gündüz koşturduklarını anlattı. Çorum merkez ile birlikte tüm ilçelerin AK Parti hükümetleri döneminde yatırım ve hizmet açısından üzerine düşeni fazlasıyla aldığını ifade eden Ceylan, "milletimiz hizmetin en iyisine layıktır. Bu sene Çorum Valiliği ve İl Özel İdaresi ile birlikte büyük bir seferberlik ilan ettik. Bu kapsamda tüm köylerin yol, kanalizasyon, kilit parke taşı, içme suyu problemleri kökten çözülecek. Köylerimize çocuk oyun grupları kurulacak, büyük köylerden başlamak üzere de halı sahalar, spor tesisleri kuracağız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Hizmetin her türlüsü de gelir, yatırımlar da gelir, yeter ki birliğimiz daim olsun" diye konuştu.

Ceylan, "İskilip ilçesine çim saha yapıldı, bu sahayı sentetiğe dönüştüreceğiz. Işıklandırma sistemini de yaptıracağız. Ayrıca İskilip Açık Tarım Cezaevi 2017 Ocak ayında ihaleye çıkıyor" dedi.

Terör konusunda da bazı açıklamalarda bulunan Ceylan, ülkemizi her türlü terör örgütünden temizleyene kadar mücadelenin devam edeceğini, önümüzdeki bahar ayında büyük bir temizlik harekatı başlatacaklarını ifade etti.

Yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Ceylan, komisyonda çalışmaları tamamlanan yeni anayasa taslağının meclise gelecek oylanacağını ve önümüzdeki Mart-Nisan ayında referanduma sunulacağını açıkladı. Anayasa değişikliğinin Türkiye için son derece önemli olduğunu vurgulayan Ceylan, “Ayağımızdaki prangalardan ve sırtımızdaki kamburdan kurtularak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.