Müge Anlı zirvede tek başına

Televizyon kanallarında yayınlanan kadın programları içinde sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı bir ekran klasiği olan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’in ekranlardaki diğer kadın programlarına göre çok daha fazla konuşulduğu ortaya çıktı.


Müge Anlı zirvede tek başına

Türk televizyonlarında yayınlandığı her ay gündem olmayı başaran ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’in, Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay yapılan haber araştırmasına göre, Kasım ayında da hakkında çıkan toplam 114 haberle zirvenin tek hakimi olduğu belirlendi.

Kadın programları hakkında yapılan haberler 300’ü geçti …

Kanalların yayınladığı programların yazılı basında çıkan haberlerini kapsayan araştırmaya göre, son dönemlerde haklarında çıkan şikayet haberleri ile gündemde olan kadın programları yazılı basında toplam 303 haberle gündeme gelirken, kadın programları içinde ikinci sırayı Seda Sayan ile Uğur Aslan’ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ adlı programın aldığı tespit edildi. Program ile ilgili geçen ay yazılı basına 57 haber yansıdığı görüldü. Haber listesinin üçüncü sırasında ise  Zahide Yetiş’in sunduğu ‘Zahide Yetiş’le’ isimli programın 39 haber ile yer aldığı saptandı.

Kasım ayında gündemde olan diğer kadın programları ise sırasıyla ‘360 Derece Emel’ce’, ‘Esra Erol’da’, ‘Zuhal Topal’la’, ‘Dest-i İzdivaç’, ‘Kadınca’ ve ‘Derya Baykal’la Gülümse’ olarak tespit edildi.

SIRA KANAL TÜRÜ PROGRAM ADI HABER SAYISI
1 ATV KADIN MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 114
2 SHOW TV KADIN EVLENECEKSEN GEL 57
3 SHOW TV KADIN ZAHİDE YETİŞ'LE 39
4 TV 360 KADIN 360 DERECE EMEL 34
5 ATV KADIN ESRA EROL'DA 25
6 STAR TV KADIN ZUHAL TOPAL'LA 18
7 FOX TV KADIN DEST-İ İZDİVAÇ 6
8 STAR TV KADIN KADINCA 6
9 TEVE2 KADIN DERYA BAYKAL'LA GÜLÜMSE 4