Ak Parti ilçe danışma meclisi toplantısını yaptı

Ak Parti 22.ve 23. Dönem Sakarya Milletvekili, Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım ve İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye Başkanı Recep Çatma ve partililerin katılımıyla Kasım ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.


Ak Parti ilçe danışma  meclisi toplantısını yaptı

Ak Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım'ın başkanlığında parti merkezindeyapılan danışma meclisi toplantısına, İskilip ve Bayat Belediye Başkanları, ilçe başkanı, parti kurulları, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri katıldılar.

Ak Parti 22.ve 23. Dönem Sakarya Milletvekili, Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İlçe Başkanı Mustafa Lek ve beraberlerinde bulunan kalabalık heyet önce İskilip Belediyesinde, Belediye Başkanı Recep Çatma'yı ziyaret ettiler. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Yıldırım daha sonra hep birlikte parti binasına giderek ilçe meclisi toplantısını gerçekleştirdiler.

TOPLANTIYI FEHMİ YAĞLI'DA TAKİP ETTİ

Ak Parti'nin kurucuları arasında yer alan eski ilçe başkanı Fehmi Yağlı uzun aradan sonra Ak Parti'nin toplantısına katılması dikkat çekti. Yağlı toplantıyı arka sıralardan yönetim kurulu üyesi Seyfullah Şahin ile birlikte takip etti

[ilgili-galeri=24]