MHP İl Başkanı'ndan Ak Parti İl Başkanı'nda hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanlığına getirilen Av. Mehmet Karadağ’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi nedeniyle tebrik etti. 


MHP İl Başkanı'ndan Ak Parti İl Başkanı'nda hayırlı olsun ziyareti

Ziyaretlerinden dolayı MHP’li yöneticilere teşekkür eden Karadağ, AK Parti ve MHP’nin Çorum’un ortak paydasında bir araya geldiğini ve Çorum için ortak hareket edeceğini söyleyerek, “Bizim ortak paydamız Çorum” dedi.  

Çorum ile ilgili her konuda istişare içerisinde olacaklarını ümit ettiğini ifade eden Karadağ, “Bu açıdan kapımız da gönlümüz de sayın başkanlarımıza ve yönetimine açıktır. Bunu bilmenizi istiyorum” diye konuştu. Çorum İl Başkanlığı’nda yaşanan sürecin ardından 10 yıl sonra yeniden göreve getirildiğini hatırlatan Av. Mehmet Karadağ, daha önce görev yaptığı dönemdeki MHP’li yöneticilerle de sıcak bir iletişimlerinin olduğunu aktardı.

 

HÜKUMET VE MHP’NİN VATAN İÇİN AYNI ÇİZGİDE OLMASI BİZİM MUTLU EDİYOR

Karadağ şöyle konuştu: “Bizim şiarımız; yeter ki çorumla ilgili olumlu katlılar olsun. Çorumla ilgili olumlu katkılarınızı her zaman bekliyoruz. Bu tür ziyaretlerde ve zaman zaman dost meclislerinde bir araya gelerek Çorum’a yapılacak hizmetler noktasında istişarelerde bulunacağız. Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiği aşikar. Bu süreçte Gerek Cumhurbaşkanımız gerek Başbakanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte zaman zaman istişareler yapıyorlar. Biz bundan mutluluk duyuyoruz. Özellikle terör olayları; FETÖ, PKK, Suriye ve Irak’taki durumlar, ülkemize yönelmiş bütün tehditler bizi ilgilendiriyor. Bu konuda AK Parti ile MHP arasında tam bir görüş birliği var ve en önemli konu da bizim için budur. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüdür. 

 

TEHLİKE NEREDEN GELİRSE GELSİN BİRLİKTE OLACAĞIZ

Tehlike nereden gelirse gelsin. İster Suriye, ister Irak, ister terör örgütleri, AB, ABD. Tehlike nereden gelirse gelsin hiç fark etmez. Bizim için devletimizin bölünmezliği, milletimizin bekası bizim için her şeyden önemlidir. Bu konuda da çeşitli çalışmalar yapılıyor ileriye dönük. Ben bundan çok mutluluk duyuyorum. 

 

MHP’NİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİDİR

MHP’nin ziyareti bizi çok memnun etti. Türkiye’nin önemli konularında MHP hükumetin yanında yer almıştır her zaman. Parti ayrımı gözetmeksizin destek vermesi çok önemlidir. Bazen partiler. Parti taassubu içerisinde hareket eder iktidarın doğrusuna da yanlışına da karşı çıkarlar ama MHP böyle bir duruş sergilemiyor. Bundan dolayı şahsınızda partinizi tebrik ediyorum. Yerelde de bundan sonra biz bu birlikteliği göstereceğimize eminim. Bundan şüphem yok. İnşallah önümüzdeki süreçte güzel bir çalışma yaparız. Birlikteliğimiz inşallah Çorum’un ortak paydasında daim olur. İl Başkanımıza, Merkez ilçe başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum.”