Dernekler ortak hareket edecekler PDF Yazdır E-Posta
Pazar, 21 Şubat 2010
Pazar, 21 Şubat 2010 | 599 defa okunmuştur.
Sample Image
İskilip’te faaliyet gösteren Bedensel Engelliler, Açelya, Bengü ve kızılay derneği şubesi bugün yaptıkları bir toplantıyla ortak hareket etme kararı kaldılar.

 

İskilip Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya  katılan dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ilçe merkezi ve köylerde yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Alınan kararlarla ilgili olarak dernekler adına açıklamayı Bedensel Engelliler Başkan Yardımcısı Dr.Yasemin Yılmaz, yaptı. Derneklerin faaliyet alanlarının sosyal konuları içerdiğini ifade eden Yasemin Yılmaz, şunları söyledi : “Derneklerimiz birbirlerine destek olma konusunda prensip kararına vardılar. İlçenin menfaatlerini esas alan konularda ortak etkinlikle düzenlenecek. Eğitim seminerleriyle vatandaşlarımız bilgilendirilecek”

+/-
Yorum yaz
Adınız:
E-posta:
 
Başlık:
 
Lütfen resimdeki güvenlik kodunu giriniz.
+/- Yorumlar
Yeni Ekle

3.22 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Son Güncelleme ( Pazar, 21 Şubat 2010 )
 

Yazarlarımız