Son Eklenen Videolar

İskilip Üstünde Bir Karabulut Ağıtı
İskilip Üstünde Bir Karabulut Ağıtı
2008-06-13 13:57:02
İskilip El Sanatları ve Sanatkarları
İskilip El Sanatları ve Sanatkarları
2008-06-13 13:55:07
İskilip Şarkısı
İskilip Şarkısı
2008-06-13 11:01:43

Son Eklenen İlanlar

Antalyada iskilip dolması
Diğer İlanlar (08.02.2012)
Antalyada iskilip dolması
Diğer İlanlar (08.02.2012)


 
= Resimli İlan

İstatistikler

Üyeler: 808
Haberler: 1276
Bağlantılar: 0
Ziyaretçiler: 2181221

Online Üyeler

Çevrimiçi üye yok

Kimler Online

Şu anda 32 ziyaretçi çevrimiçi
Çorum milletvekili Agah Kafkas'ın İskilip ziyareti PDF Yazdır E-Posta
Cuma, 27 Ağustos 2010
Cuma, 27 Ağustos 2010 | 1104 defa okunmuştur.
 Sample Image

İncelemelerde bulunmak üzere İskilip'e gelen AK Parti Çorum milletvekili Agah Kafkas ilk olarak devlet hastanesine gitti. Başhekim Op.Dr. Servet Süt'ün odasında yeni hastane ile ilgili açıklamalar yapan Kafkas yeni hastane binasının hilal şekllinde olacağını söyledi. Kafkas açıklamasında eski hastane binası ve dializ merkezininde tamamen yıkılarak parka çevirileceğini dile getirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas İskilip ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.İlk Olarak İskilip Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Agah Kafkas, daha sonra İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından, İskilip Devlet Hastanesi ile yeni yapılacak hastane yerinde incelemelerinin ardından, yapımı süren Adliye binası ve İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.Ak Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, İskilip Belediye Başkanı Mehmet Numan Sezer, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin, Bayındırlık İl Müdürü Dursun Türk, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin’de incelemelerde hazır bulundu 

İskilip Çevre Bakanlığından çöp arabasını teslim aldı

 Başbakanlık tarafından Çevre ve Orman Bakanlığı kanalı ile 101 adet dağıtılan çöp arabalarından Çorum’un 4 büyük ilçesine birer adet verildi.Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas, Çevre ve Orman Bakanlığı kanalı ile 101 adet dağıtılan çöp arabalarından Çorum’da İskilip, Alaca, Sungurlu ile Osmancık ilçelerine birer adet verildiğini söyledi.Bakanlık tarafından gönderilen çöp arabaları ilçelere dağıtıldığını ifade eden Milletvekili Agah Kafkas, “Çorum hak ettiğini merkezi yönetimden alıyor. Çorum Ankara’da öksüz kaldı, hiçbir pay alamıyoruz diyenlere örnektir. Çorum’a pozitif ayrımcılık yapılmıştır. Çorum her zaman hak ettiği payı alıyor” diye konuştu. 

İskilip’e modern hilal şekli hastane

 İskilip ilçesinin hastane ihtiyacının karşılanması için ilçeye modern bir hastane yapacaklarını belirten Milletvekili Agah Kafkas, “İskilip’e modern hilal şeklinde 100 yataklı önünde geniş parkı olan bir hastane yapıyoruz” dedi.Hastaneye giderek hastane projesi ve yapılacak inşaat alanında incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yapan Kafkas, “İskilip ilçesine kimlikli, prestijli 1’er 2’şer odalardan oluşan, banyo, tuvalet, televizyonu olan 5 yıldızlı otel odalarını aratmayan bir hastane yapıyoruz. Hükümetimiz artık Ankara’dan keyfine göre değil, bölgesinde ihtiyaca göre iş yapıyor, proje hazırlıyor” diye konuştu.Hastanenin bu yıl temelinin atılacağını ifade eden Milletvekili Agah Kafkas, “İskilip ilçemiz hak ettiği yatırımları alacak ve alıyor” dedi. 

İskilip Adliyesi 6 ayda tamamlanacak

 Yapımı devam eden Adliye binasında da incelemelerde bulunan Agah Kafkas, müteahhit firmanın 6 ayda inşaatı bitirme sözü verdiğini belirterek, “Artık AK Parti döneminde temeli atılan 5 yıl sonra yetişirse yaparız mantığı bitmiştir. Türkiye artık normalleşmeye başlamıştır, işler en fazla 1-2 yılda bitiriliyor.” Şeklinde konuştu.

Sample Image 
 

Esnafları dolaşarak Evet kampanyası yaptı

 İskilip’te çeşitli incelemelerde bulunan Agah Kafkas, incelemelerinin ardından esnafları da ziyaret ederek 12 Eylül’de yapılacak Anayasa Değişikliği referandum seçimlerinde gelecekleri için EVET oyu kullanmalarını istedi.Esnafların sıcak karşıladığı Milletvekili Agah Kafkas, 12 Eylül’de darbeci zihniyetten hesap sorulacağını ifade ederek, “Türkiye kaderini oyluyor, Türkiye ya darbeci zihniyetinin baskıları ile yaşamaya devam edecek, ya özgürlüğüne kavuşacak, Türkiye ya hukukun üstünlüğü ile yönetilecek ya üstünlerin hukuku ile, karar milletin milletimiz neye karar verirse biz onun arkasında oluruz” diye konuştu.
+/-
Yorum yaz
Adınız:
E-posta:
 
Başlık:
 
Lütfen resimdeki güvenlik kodunu giriniz.
+/- Yorumlar
Yeni Ekle

3.22 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Son Güncelleme ( Cumartesi, 28 Ağustos 2010 )
 

Sizde Katılın


Yazarlarımız