1999 yılında temeli atılan Tosya yolu...

1999 yılında temeli atılan Tosya yolu...

1999 yılında temeli atılan İstanbul bağlantılı İskilip - Tosya yolu 20 yıl geçmiş olmasına rağmen bir arpa boyu ilerleyebildi. 2019 yılının bütçesi yapılırken İskilip - Tosya yoluna ödenek ayrılıp ayrılmayacağı belli değil.

05 Aralık 2018 - 10:37

"Bitmeyen yol" olarak olarakta Türkiye litarütürüne girmeye aday olan İskilip - Tosya yolunun temeli 1999 yılında atılmıştı. 20 yıl geçmesine rağmen 62 km'lik yolun sadece 10 km yapılabildi. Türkiye'de 20 yıldır bitirilmeyen tek yol olarak bilinen Tosya yoluyla ilgili çok şey söylendi. Yazıldı, çizildi..

TOSYA YOLU ÜZERİNE KONUŞANLARA SORUYORUZ! 

2017 ve 2018 yılını "Tosya yolunun güzergahı değişiyor" konu başlığı ile geçirdik. Güzergah değişikliğinin proje ihalesinin yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğine dair kıyıdan köşeden bilgiler duyumlar oldu. Şimdi geliyoruz 2019'a.. 2019 bütçesinde İskilip - Tosya yolu var mı - yok mu? 24 Haziran'da seçimlerinde adaylarımız konuştu, dernek başkanlarımız konuştu. Cumhurbaşkanımıza mektup verdiğini sosyal medya hesabından iddia edenler oldu.. İskilip'in Sesi olarak soruyoruz ve sormaya devam eddeceğiz.. "Bizim Tosya yolundan ne haber?"

 

Bu haber 7452 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Tosyalı
    5 yıl önce
    Tosya da TÜRKİYENİN EN BÜYÜK 4.KAVŞAĞI yapımı başladı. TOSYADAN D 100 karayolu geçiyor. Çok hareketli bir duble yol. Müthiş bir yol. TOSYADAN İSKİLİP E hareket yol başladı. İskilip den hareket bekliyoruz. İskilipden elmamıdan tüneli açacaksın 5oluk a ineler oradan güzergah yeniden projelendirilir. İLÇEMİZ güçlü verilen oya göre HİZMET ALINMALI. SEÇİLEN VEKİLLER AYLIK ÇORUMA İLÇALERE NE YAPILIYOR. AYLIK BAYAN AÇIKLAMA YAPILMALI. GÜNDEME ALINDIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER İLÇENİZE SAHİP ÇIKALIM SANİHSİZ BIRAKILMASIN.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İskilip OSB'ye kimse inanmıyordu, şimdi yatırımcı talepleri artıyor
İskilip OSB'ye kimse inanmıyordu, şimdi yatırımcı talepleri...
İskilip-Tosya yolu haberleri 10 günde 100 binlere ulaştı
İskilip-Tosya yolu haberleri 10 günde 100 binlere ulaştı